woensdag 2 juli 2014

Deze zomer ~ Oranjekoorts


Oranje nagelak, Oranje lippenstift en Oranje kleren ben jij er klaar voor? Want Oranje is dé kleur voor zomer 2014. Niet alleen qua fashion maar ook in de make-up is het een trend. Ik geef jullie een paar tips hoe je oranje Make-up/Fashion er mooi uit kan laten zien en dat het niet té overweldigend word.



Oranje Fashion ~ De meeste mensen zijn er al achter gekomen of oranje bij ze staat of niet vanwege het wk natuurlijk! Maar bij de meeste mensen staat oranje wel goed. Je kan oranje goed met wit, zwart, denim, paars zie je ook best vaak en zelfs pastel kleuren matchen. In de fashion industry heeft de kleur oranje heel veel verschillende mogelijkheden. 



Oranje Lippen ~ Oranje lippenstift is erg vel, dus als je voor oranje lippen kiest zorg dan wel voor een wat zachtere ooglook, anders word het to much. Als je een wat lichtere huid hebt kan je beter voor een lichtere kleur kiezen bijvoorbeeld een gloss. Als je een wat donkerdere huid hebt kan je natuurlijk zo vel mogelijk gaan als je wilt (: Let wel op dat oranje lippen je tanden wel geler laten lijken dus als jij al gele tanden van jezelf hebt kan je beter ook voor een gloss kiezen.

Oranje Oogschaduw ~  Om een mooie look te maken met oranje oogschaduw kan je het beste kiezen voor verschillende tinten oranje. Dit geeft je oogschaduw ook meer diepte dan dat je maar 1 kleur gebruikt. Als je wel alleen 1 kleur wilt gebruiken breng dan een beetje aan op het bewegend ooglid en zet een dun zwart lijntje.

Oranje Nagellak ~ Oranje nagellak is de meest beroemde trend onder de oranje trends. Je kan het met heel veel outfits combineren en het staat bij elke gelegenheid. En het past nu natuurlijk ook erg goed bij het wk.


x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten