donderdag 29 mei 2014

Onzuiverheden vermijden !

Hii, vandaag heb ik voor jullie wat tips om onzuiverheden te voorkomen. Deze tips helpen bij de 1 beter dan bij de ander dus denk nu niet dat opeens alles verdwijnt haha, want wat je ook doet nooit meer een paar onzuiverheden is natuurlijk ook wel onmogelijk. Maar minder kan altijd en daar heb ik voor jullie een paar tips voor.

zondag 25 mei 2014

8 beauty Musthaves ♡


Hey girls! Eerder had ik al een artikel over de dingen die je zoizo bij je moest hebben in je essential kit maar vandaag heb ik een artikel over de 8 beauty musthaves die je gewoon zoizo in je beauty la moet hebben liggen. Naja moet moet, gewoon wat een aanrader is om te hebben haha.

1. Eyeliner - Eyeliner spiced je look echt wat meer op, je krijgt een sprekende blik en ik vind het persoonlijk erg mooi. Ben je niet goed in eyeliner gewoon blijven oefenen! Ik was er vroeger ook echt horrible, maar door de jaren heen heb ik veel kunnen oefenen en kan ik het nu veel beter.

woensdag 21 mei 2014

Mijn favoriete Tv-Series ♡


Hii Girls! Vandaag heb ik voor jullie een lijstje van mijn favoriete Amerikaanse tv series ! Ik kan echt heel erg verslaafd worden aan series en ik heb er al een aantal uitgekeken en ben met sommige nog bezig! Ik vind ze allemaal super leuk en ik ben er helemaal gehecht aan geraakt hahah. Sommige hebben maar 1 of 2 seizoenen en dat is echt heel erg vervelend! Maar andere hebben er soms ook wel 5 of 6! En sommige zijn ook nog gewoon bezig in Amerika! In ieder geval hieronder staan ze!

zaterdag 17 mei 2014

Mijn favoriete apps !

Hay, vandaag laat ik jullie mijn favoriete apps zien, die ik dagelijks gebruik en ik super leuk vind!
Ik heb een iphone 5s en heb 91 apps,
daar zitten een aantal hele leuke tussen en die wil ik graag met jullie delen. Ik heb veel apps en hieronder heb ik een selectie gemaakt,
ik vind deze apps echt geweldig en ik gebruik ze super vaak!

dinsdag 13 mei 2014

Apple App waarschuwt je voor schadelijke cosmetica !


Denk jij weleens na over de ingrediënten die in je verzorgingsproducten verstopt zitten? De app ‘Think Dirty’ wel. Door het simpelweg scannen van producten, kun je checken hoe ‘gevaarlijk’ deze zijn. 

vrijdag 9 mei 2014

Miranda Kerr - Toen & Nu

Hey,

Ik heb hier een aantal foto's van Miranda Kerr, toen en nu. Zo is ze door de jaren heen veranderd! Ik zelf vind dat ze niet erg veel is veranderd en alleen maar mooier is geworden. Ze is inmiddels al 31 en ik vind dat je dat zeker niet aan haar ziet !



maandag 5 mei 2014

celebs with/without make-up

Hay meiden,

In dit artikel laat ik jullie 6 celebs zien zonder / met make-up zien. Zodat je het verschil kan zien (: Ik vond het heel leuk
om dit op te zoeken, en ik hoop dat jullie dit artikel ook leuk vinden ! Veel lees plezier.




donderdag 1 mei 2014

Get The Look: Jessica Alba Golden Globes 2013

Hay Meiden,

Altijd al de look van Jessica Alba gewild?
Want ik heb voor jullie zoon soort zelfde producten opgezocht die je in NL kan kopen die Jessica heeft gebruikt om deze look te maken.
Willen jullie dit weten lees dan veder in dit artikel en ik laat je weten welke soort Nederlandse producten hier het meeste op lijken!
lots of reading pleasure (: haha