zaterdag 5 april 2014

6 onverwachte manieren om translucent loose powder te gebruiken !


  • 6 onverwachte manieren om translucent loose powder te gebruiken !

  • 1. Olie achtige oogleden - Een beetje concealer aanbrengen,  powder erover heen.
  • De poeder zal het overtollige olie opzuigen en je ogen lijken hierdoor ook gelijk meer wakker.

2. Zweterige handen en voeten - Als je wat poeder op je palmen en voeten doet haalt dit de overtollige olie en water weg. Hierdoor heb je
minder zweet handen en voeten !





3. Geen weggevaagde eyeliner meer - Misschien ken je het wel, je hebt je eyeliner super mooi opgedaan en je gaat de deur uit. Dan kom je thuis en zie je opeens dat je eyeliner al helemaal weg is!
Als je met een klein borsteltje met loose powder over je eyeliner gaat die je net hebt opgedaan zal je eyeliner beter blijven zitten.

4. Mooie wimpers - Breng 1 laagje mascara aan en doe er wat poeder overheen. Daarna breng je nog een laagje mascara aan en dan heb je super mooie wimpers. Geen klonten en het ziet er niet rommelig uit! 

5. Droog shampoo - Heb je geen droog shampoo? Is hij op of vind je hem te duur? Geen probleem, don't worry ! Je kan namelijk ook wat losse poeder op je wortels strooien en het er met je vingers inwrijven. Dit heeft het zelfde effect als droog shampoo en het is een stuk goedkoper. Want droog shampoo is best duur. 

6. Oogschaduw everywhere ! - Na dat je je foundation hebt opgedaan doe dan wat poeder onder je ogen en poeder het nog niet weg! Laat het nog wit. Dan doe je je oogschaduw op en alle oogschaduw die op je wallen valt, valt dus nu op de poeder. En die kan je super makkelijk wegvegen en voilà nu heb je geen oogschaduw resten op je wallen! 

Ik hoop dat jullie hier iets aan hadden en tot de volgende keer (:

xx 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten