zondag 27 april 2014

What to bring in your essential kit ?

Hii meiden,

vandaag laat ik jullie zien wat je mee kan nemen in jou essential kit (producten die je altijd bij je zult moeten hebben). Dit zijn de dingen die ik erin zou doen en misschien geef ik je hiermee wat inspiratie wat jij erin kan doen! Hope you like it en lees snel veder (:






1 - Oil free blotting paper


You need to have blotting paper (: Bijvoorbeeld deze van essence, dit zijn kleine dunne papiertjes die je over je hoofd kan laten glijden en dan haalt het alle overtollige olie van je gezicht af. Als je bijvoorbeeld hebt gezwete, in de zon hebt gezeten, je hoofd glanst of je gewoon heel snel een olie-achtig gezicht krijgt kan je dit super easy gebruiken. Zeker een must have in elke beauty kit!

2 - Concealer


Concealer girl! you need it. Concealer kan zo goed van pas komen, zo vaak dat je het niet eens door hebt. Heb je opeens super erge wallen, een pukkel uitgeknepen en het is nu helemaal rood en iemand heeft gehuild? Now worry want jij hebt je concealer bij je. Dit is echt het ultieme product die je zoizo mee moet nemen! Neem bijvoorbeeld deze van elf?

3 -Vaseline 


No beauty kit without Vaseline, vaseline kan je echt niet thuis laten. Je kant het voor zoveel dingen gebruiken. Voor je lippen, wondjes, schrale plekjes of zelfs je rits die erg stroef gaat. Vaseline is altijd de oplossing, en ook super easy om mee te nemen.

4 - Lipgloss/Lipstick


Afcourse heb je altijd een kleurtje op je lippen nodig. Neem een lipstick of lipgloss mee, wat je zelf het fijnst vind. Ik persoonlijk vind een lipstick fijner gewoon omdat het niet zo plakt en het langer blijft zitten. Je kan verschillende soorten meenemen, je zou ook een lipstainer mee kunnen nemen of gewoon een labello stick met een kleurtje.


5 - Mini Mascara


Een mini mascara is altijd handig want misschien ben je het vergeten op te doen of is het weggevaagd.
Het is ook vooral handig omdat hij zo lekker klein is en hij makkelijk in je tassie past! Je kan bijvoorbeeld deze van yves rocher meenemen of een andere die je misschien is een keer bij een blad hebt gekregen. Maar iedereen heeft vast wel een mini mascara, en anders neem je gewoon een normale mee die niet al te groot is (:

6 - Eye make-up remover pads


Een eye make-up remover pad is geweldig om mee te nemen. Heb je geknoeid of een zwarte mascara veeg op je wang. Haal een pad eruit en voila de vlek is weg. Deze van ici paris xl is niet te groot en is erg makkelijk mee te nemen, ideaal!

7 - Desinfecteer gel


Naar de wc geweest in een restaurant en ze hadden geen zeep? Dan heb jij altijd nog een lekkere desinfecteer gel en zijn je handen weer lekker fris. Want niks is lekkerder dan frisse handen, toch?

8 - Mini deo


Super handig om mee te nemen en een lekkere geur! Een deo is altijd goed om mee te nemen. Want ja je weet nooit wanneer je opeens gaat zweten. En dan heb jij gelukkig deo bij je om het tegen te houden. You go girl !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten