woensdag 23 april 2014

8 tips voor een zomerse feeling

Hii Meiden,


Summer is loading en zijn jullie ook zat van de regen, willen jullie ook dat het zomer word nou ik wel! haha Ik heb hier 8 tips om alvast lekker in de mood te komen en een heerlijk
zomers gevoel te krijgen! Dus ga lekker zitten,
ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel lees plezier!



1 - Weg met die bleeke huid en geef jezelf een kleurtje, ga onder de zonnebank of aan de slag met bronzing spray of mouse, hierdoor krijg je een wat zomers gevoel omdat je lekker bruin bent. Als je dit niet wilt gebruik dan wat meer bronzer op je gezicht om toch nog die healthy glow te krijgen.

2 - Zet zomer muziek op en ga uit je dak. Niks is leuker om lekker zomerse festival muziek op te zetten en daar gewoon lekker op los te gaan! Het leukste is om muziek van vorig jaar zomer op te zetten zodat je weer aan die leuke zomer kan denken en die leuke jongen die je daar hebt ontmoet (: hehe

3 - Zet de cola aan de kant en ga lekkere smoothies maken samen met een vriendin, haal lekker vers fruit en mixen maar. De lekkere fruitige smaken zullen je weer helemaal in de zomer mood brengen.

4 - Je maakt al een lekkere smoothie waarom niet een lekkere fruit/groente salade? Maak een salade met meloen, aardbeien, bananen of met komkommer, mozzarella en tomaatjes. Niks is lekkerder dan een heerlijke verse salade!

5 - Make your one ice cream ! Ga samen met je vriendin en haal wat ingredienten om zelf je eigen ijsje te maken! Mix het allemaal samen en zet het in de vriezer! En daarna smullen maaar (:

6 - Ruim je kleding kast op! Doe al je winterkleding in een doos of leg ze onderin je kast. Hang nu al je zomerse kleding op en spray wat lekkere frisse kleding spray in je kast. Als je je kast dan open doet word je overwelfd met fleurige kleuren en een heerlijke kleur!

7 - Switch de spullen in je kamer, zet je bed op de plaats waar je kast nu staat en je bureau waar je bed nu staat. Draai alles om, hierdoor krijg je weer een nieuwe touch en krijg je een heel blij gevoel! Als je niet zoveel kan draaien in je kamer zet dan andere
dingetjes in je kamer, met lekker veel kleur bijv.

8 - En als laaste, gebruik je meest zomerse parfum vanaf nu. Die heerlijke verse geur van zomer (:


Dit waren mijn beste tips, ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer!

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten